top of page

Equip

Hi ha la creença que les plomes estan dotades de poders...

Aina Pascual Silva

Directora de Ploma

N'Aina té el poder de fer sentir estimada a qualsevol persona que s'hi apropa. El poder d'unificar en una immensa i dolça abraçada fins a fer família. Té una gran força i coratge per dur endavant tot el que es proposa. Una força també apreciable quan balla damunt un escenari, al carrer o volant.


Ballarina i acròbata. Ha treballat molts anys en dansa contemporània ,circ, dansa aèria i vertical,

Professionalment ha treballat amb les companyies Color Dansa, La Fura dels Baus, Deambulants, Mariantònia Oliver, Las Lolas, Res de Res, AuMents i Baal, entre d’altres.


Ha ensenyat a escoles de dansa a Mallorca i Barcelona i ha participat en diversos projectes pedagògics i artístics desenvolupats a les escoles amb cia. Mariantònia Oliver.

És cocreadora i codirectora de diversos espectacles de petit format de dansa vertical amb els grups Ciclòpia i benArran, a més de cocreadora a l'espectacle Essència, que incorpora eines digitals interactives a escena.


Actualment és instructora de Pilates i hipopressius, i dirigeix la seva pròpia companyia, Ploma.

DSC_0075.JPG

Marina Salom Llompart

Intèrpret

Na Marina té el poder del bon rollo. El poder de fer les coses pim pam pim pena. Té la màgia de convertir el moviment en bellesa.


Ballarina de dansa contemporània. Graduada al Conservatori  Superior de Dansa de Madrid. Estudiant de Pedagogia de la Dansa a l'Institut del Teatre. Dansant a projectes de dansa contemporània i dansa vertical.

I ara, també membre de PLOMA.

IMG-20220815-WA0007.jpg

Mariona Moranta Palmer

Intèrpret

Na Mariona te el poder d'arribar a l'essència de les coses. El poder de la saviesa i l’emoció cosificada. L'escenari s'omple amb la seva presència.

Sempre intercalant la seva part artística i social. Des dels 7 anys formant-se en dansa clàssica, contemporània i circ. Graduada en Educació Social, Màster de Cooperació al Desenvolupament i Postgrau en Dansa Moviment Teràpia. Actualment segueix formant-se i entrenant en dansa vertical, contemporània, clàssica, ioga i capoeira.

IMG-20210710-WA0020 - còpia_edited.jpg

Maria Antònia Roig Sancho de la Jordana

Intèrpret

En Maria Antònia té el poder de convertir els problemes en solucions. El poder de volar sense cordes. 


Acròbata. Graduada en Ciències de l'Activitat Física i l'Esport. Ex-alumna de CAC Rogelio Rivel.

I ara, també membre de PLOMA.

IMG-20220815-WA0006.jpg

Quique Llobet

Rigger

En Quique té el poder de mantenir-nos en vida. El poder de fer sentir cuidada i mimada a qualsevol persona. 

Guia de muntanya, microbiòleg i guia de piragüa. Combina la seva feina com a professor associat a la Universitat de les Illes Balears amb la seva propia empresa de guia de muntanya, TresK.

S'inicia com a rigger d'espectacles de la mà de benArran, companyia de la qual es fundador, juntament amb Mimà Moranta i Aina Pascual. Posteriorment ha col·laborat amb les companyies Res de Res, Circ Bover i en actuacions puntuals al Teatre Principal de Palma.

Capturakike_edited.jpg
bottom of page