top of page

Espectacles

Conèix els espectacles que ara mateix tenim en marxa...

Temporal

"En què fem servir el temps que estalviem? El temps es pot estalviar? Si els homes sabessin què és la mort ja no li tindrien por. I si ja no li tinguessin por, ningú podria robar-los, mai més, el seu temps de vida." Momo. Michael Ende.


Temporal parla de com a la vida ens deixem embaucar per un sistema que ens fa esclaus, per un temps que ens domina, per la por de sortir del camí establert. Hem d’aturar el temps i abandonar les nostres rutines frenètiques i alienants per descobrir un camí propi, per connectar amb la nostra essència.


No és fàcil, però si ho aconseguim, trobarem un espai on jugar i gaudir, on el temps no importa, on ser lliures.


Temporal ens fa sentir aquesta dualitat de manera física, vivencial i
intuïtiva.

MOMO

Momo és un espectacle de dansa-teatre vertical i videomapping que pren com a punt de partida el llibre homònim de Michael Ende, a més de nodrir-se de l’essència de la narrativa d’aquest autor alemany. Ende, amb les seves històries i bibliografia, ens transmet una vitalitat especial, una motivació per descobrir i veure-hi més enllà.


Recollint les llavors que ens deixa aquesta novel·la, ens proposam reflexionar. Com volem viure la vida? Quines coses són importants per a nosaltres? Quina mirada oferim al dia a dia?

Un espectacle creat conjuntament amb Dalumen Lab. Dalumen Lab, estudi creatiu format pels artistes Mitos Colom i Javier Cadavieco, creadors de projectes de videomapping d'una gran qualitat i amb necessitat d'investigar i trobar nous llenguatges visuals, sonors i lumínics per tota mena d'esdeveniments.

MeLa

Me i La han perdut una sabata cada una. No saben ni com ni quan. Estan contentes duent-ne només una fins que, de sobte, una sabata apareix del cel. Les dues volen calçar-se, s'obliden del que les uneix per intentar aconseguir aquella única sabata vermella. I ara que faran? Es barallaran? Una es quedarà sense sabata? Us donam una pista… si no s’uneixen no podran arribar a la sabata. 

 

Espectacle on es mostra, des del joc i la dansa, la importància del suport entre les persones; veiem que des de la lluita no s'arriba enlloc i des de la companyonia tot s'aconsegueix. Elegant i divertit alhora, es crea un escenari d'ingravidesa, joc i màgia.

 

Espectacle per a tota la família, molt espectacular i impressionant.

IMG-20240427-WA0012.jpg

Cossiers Volats

Cossiers volats, és un espectacle de dansa vertical inspirat pel tradicional ball de cossiers d'Alaró. És un homenatge a la cultura mallorquina i a les tradicions,més concretament del nostre poble: Alaró, municipi del Raiguer de Mallorca. Fent una visió adaptada a les façanes dels edificis i al món de l'espectacle ens acompanya un flabioler llarg amb el tamborino en representació a la dama i el cossier, i uns tambors de batucada representant al dimoni.

bottom of page